Site stats

Servicii 100% online de înființare P.F.A.

100% online în toate județele din România. 

Fără notar. Fără deplasări inutile.


Ce este un P.F.A. ?

       Un P.F.A. este o formă de organizare a activității economice, prin care o persoană fizică poate desfășura o afacere independentă. Persoana fizică devine titular al unei autorizații de funcționare, care îi permite să desfășoare activități într-un anumit domeniu. P.F.A.-urile pot fi înființate pentru o varietate de activități, cum ar fi: prestări servicii, comerț, producție, transport, etc.

Lista documentelor necesare pentru înființarea unui PFA:

  • copie după actul de identitate al titularului

  • dovada deținerii spațiului de desfășurare a activității (contract de închiriere, act de proprietate, etc.)

*Dacă nu ai unde să găzduiești sediul profesional al P.F.A.-ului tău, noi avem rezolvarea, îți putem oferi găzduire la unul dintre colaboratorii noștri.

Care sunt avantajele înființării unui P.F.A.?

        Înființarea unui P.F.A. poate aduce o serie de avantaje pentru cei care doresc să își deschidă propria afacere. Iată câteva dintre acestea:

Costuri reduse

 înființarea unui P.F.A. este mai ieftină decât înființarea unei societăți comerciale cu răspundere limitată (S.R.L.), de exemplu.

Flexibilitate

P.F.A.-urile oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce privește administrarea afacerii și raportarea veniturilor, comparativ cu alte forme de organizare.

Simplificarea procedurilor

 înființarea unui P.F.A. poate fi un proces mai simplu și mai rapid, comparativ cu alte forme de organizare.

De ce să alegi MBV Consult pentru înființarea P.F.A.-ului tău?

Experiență și cunoștințe

echipa noastră este formată din specialiști cu experiență vastă și cunoștințe actualizate despre legislația în vigoare, astfel încât poți fi sigur că vei primi cele mai bune servicii.

Rapiditate și eficiență

prin intermediul serviciilor noastre 100% online, poți obține statutul de P.F.A. în cel mai scurt timp posibil, fără a fi nevoie să te deplasezi la sediul nostru.

Prețuri accesibile

oferim servicii de înființare P.F.A. la prețuri competitive, astfel încât să poți beneficia de toate avantajele înființării unui P.F.A. la costuri reduse.

Suport și consultanță

echipa noastră este disponibilă pentru a-ți oferi suport și consultanță pe tot parcursul procesului de înființare a P.F.A.-ului, astfel încât să te asiguri că totul decurge conform planului.

Comandaţi serviciul de Inființare P.F.A.

Onorariu infiintare P.F.A. 

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  • Tot ce ai de facut este completarea formularului si apasarea butonului pentru comandarea serviciului de înfiintare al PFA-ului iar noi ne ocupăm de redactarea tuturor documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de înființare cât și înregistrarea acestuia la Registrul Comertului de pe langă Tribunalul competent aflat în oricare județ din Romania. 

MBV Tax Expert Consulting SRL

Mun. Bucuresti, Sector 3, Str. Turturelelor, Nr. 62, Et. 4, Ap. 4, Cladirea Decebal Tower. 

0771523576

office@mbvconsult.ro 

Website

Legal

Fiți mereu la curent cu noutățile!