Site stats

Servicii 100% online de înființare S.R.L.

100% online în toate județele din România. 

Fără notar. Fără deplasări inutile.


Ce este un S.R.L. ?

SRL:

Un S.R.L. este o formă de organizare a unei companii în care proprietatea și conducerea sunt separate de proprietarul acesteia. S.R.L. este o prescurtare pentru "Societate cu Răspundere Limitată" și este una dintre cele mai comune forme de companie utilizate în România. Prin înființarea unui S.R.L., poți beneficia de protecția limitată a răspunderii, ceea ce înseamnă că proprietarii S.R.L.-ului nu sunt personal răspunzători pentru datoriile și obligațiile companiei.

De ce să alegi un S.R.L.? Avantaje:

Responsabilitate limitată

Una dintre cele mai mari avantaje ale unui S.R.L. este responsabilitatea limitată a proprietarilor. Acest lucru înseamnă că proprietarii sunt responsabili doar în limita investiției lor, iar datoriile și obligațiile companiei nu se extind asupra lor personal.

Flexibilitatea în administrarea afacerii

S.R.L.-urile sunt structuri flexibile care îți permit să gestionezi afacerea într-un mod care să se potrivească cu nevoile tale. Poți alege să operezi ca un singur proprietar sau să împarți proprietatea între mai mulți parteneri. De asemenea, poți alege să operezi S.R.L.-ul sub forma unei companii cu răspundere limitată sau sub forma unei societăți în nume colectiv..

Acces la finanțare și credibilitate

Fiind o entitate legală distinctă, un S.R.L. poate fi mai ușor de finanțat decât o afacere personală. În plus, S.R.L.-urile oferă o mai mare credibilitate în ochii clienților, furnizorilor și creditorilor.

Fiscalitate avantajoasă

S.R.L.-urile pot beneficia de anumite avantaje fiscale, cum ar fi deducerea costurilor și cheltuielilor legate de afacere sau plata impozitelor pe profit. De asemenea, S.R.L.-urile pot fi eligibile pentru diverse subvenții sau programe de sprijin din partea statului.

Protecția numelui și a mărcii

Înregistrarea unui S.R.L. îți oferă protecție legală pentru numele și marca afacerii tale. Acest lucru îți poate proteja afacerea de competitorii care ar putea încerca să profite de succesul tău și să-ți copieze numele sau marca.

De ce să alegi MBV Consult pentru înființarea S.R.L.-ului tău?

Servicii 100% online și eficiente

Înființarea unei companii poate fi un proces complicat și consumator de timp. Cu serviciile noastre online, îți putem oferi o experiență de înființare rapidă și eficientă, astfel încât să îți poți începe afacerea cât mai curând posibil.

Consultanță personalizată

Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de înființare a companiei, îți vom oferi o consultanță personalizată. Vom fi mereu disponibili să îți răspundem la orice întrebări sau nelămuriri care pot să apară înainte și în timpul procesului de înființare.

Prețuri competitive și transparente

La MBV Consult, prețurile sunt competitive și transparente, astfel încât să știi mereu exact cât vei plăti pentru serviciile noastre. Nu există costuri ascunse sau surprize

Comandaţi serviciul de Inființare S.R.L.

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  • Tot ce ai de facut este completarea formularului si apasarea butonului pentru comandarea serviciului de înfiintare al SRL-ului iar noi ne ocupăm de redactarea tuturor documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de înființare cât și înregistrarea acestuia la Registrul Comertului de pe langă Tribunalul competent aflat în oricare județ din Romania. 

MBV Tax Expert Consulting SRL

Mun. Bucuresti, Sector 3, Str. Turturelelor, Nr. 62, Et. 4, Ap. 4, Cladirea Decebal Tower. 

0771523576

office@mbvconsult.ro 

Website

Legal

Fiți mereu la curent cu noutățile!