Servicii ONRC

Servicii legate de

Oficiul Național al Registrului Comerțului

Servicii complete pentru înființarea, gestionarea și închiderea unei afaceri

Înființare SRL

Înființezi rapid propria ta firmă de oriunde te afli, fără a fi nevoie să te deplasezi la ONRC sau la notar, fără riscul de greșeli sau amânări, fără birocrație, exclusiv online și în cel mai scurt timp.

Detalii

Radiere SRL

Oricine se poate răzgândi, iar cu serviciul Radiere SRL oferit de MBV Consult poți să închizi firma de oriunde ai fi. Află când și cum poți face radierea unui SRL.

Detalii

REActivare / Suspendare SRL

Treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar? Poți pune o pauză de la afacerea ta. Află când și cum se face suspendarea unui SRL, dar și cum revii, prin reactivarea firmei.

Detalii

Mențiuni SRL

Pe parcursul existenței unei societăți cu răspundere limitată (SRL), pot apărea diverse schimbări care necesită actualizarea informațiilor înregistrate la Registrul Comerțului (ONRC). Află când și cum se fac mențiuni SRL la ONRC.

Detalii

Servicii PFA-II-IF

Vrei să îți desfășori activitatea cât mai independent, fără multă birocrație? Ai nevoie de un PFA, II sau IF. La MBV Consult poți opta pentru serviciul de înființare/suspendare/radiere PFA/II/IF care se face rapid și 100% online.

Detalii

Te poate interesa

Ultimile posturi din blog

Partenerii noștri